Dit ben ik

Mijn naam is Bregje Kerman-Nahon. Ik zie mezelf als een kindergids, omdat ik kinderen begeleid in hun proces. Naast mijn kennis en ervaringen werk ik ook intuitief. Ik kan me goed afstemmen op het kind, en voel ik aan wat er nodig is om het kind verder te helpen. Mijn kracht is de rust die ik uitstraal, en dat ik kinderen laat voelen dat ze er mogen zijn. Onvoorwaardelijk. Wat ik belangrijk vind is om het kind het vertrouwen te geven, om zelf keuzes te maken en de gevolgen te laten ervaren. Daarmee leert het kind zelfstandag functioneren. En zichzelf beter leren kennen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is WUJO9240.jpg

Ik vind het belangrijk om steeds weer in verbinding te komen met jezelf. Yoga heeft mij geleerd; om in verbinding te blijven met mezelf, om de grond onder mijn voeten te voelen, rust in mijn hoofd te voelen, mijn eigen kracht te voelen en om in balans te zijn. Nu ik dit stukje voor mezelf gevonden heb wil ik dit zoveel mogelijk delen. En aan kinderen laten zien hoe je jezelf weer kan vinden in alle drukte, hoe je kan spelen en genieten, waar jouw kracht zit en hoe je in balans komt.

De eerste opleiding, die ik heb gevolgd na mijn middelbare school, was onderwijsassistente, daarna volgde social work, spelbegeleiding, kindercoach en kinderyoga. Nu heb ik een punt bereikt, dat ik alles wat ik heb geleerd aan kennis en ervaring, maar ook wat ik heb gezien en ondervonden, bij elkaar mag integreren tot een mooi geheel. Zo ben ik uitgekomen bij kinder yoga op school.