Aanbod

Kinderyoga op school is de toekomst. Daarom wil ik graag bij jullie op school kinderyoga integreren. Graag maak ik kennis met het team en geef ik gratis een presentatie en introductieles, zodat jullie zelf kunnen ervaren wat kinderyoga is en wat het voor een kind kan betekenen. Daarna kunnen we, als de wens er ligt, samen in gesprek gaan over wat jullie voor zouden willen.

Hieronder heb ik een keuze menu:

  • losse lessen van een uur. Divers in te zetten. Van groep 1 t/m 8.
  • yoga in de klas 1; Ik kom in de klas om yoga oefeningen te doen met de kinderen.
  • yoga in de klas 2; leerkachten krijgen van mij handvatten om zelf yoga te integreren tussen de lessen door.
  • yogacoaching. In kleine groepjes of individueel.
  • yoga project
  • yoga evenement
  • kinderyoga in de klas InspiratieOchtend tijdens studiedagen

Mijn beschikbaarheid:

Werkdagen: donderdag en vrijdag

Werktijden: 10:00 – 14:00 uur